Suklaa muffinit

Taikina:

Jauhoja 115g

Leivinjauhe 1,5 tl

Kaakaojauhe 1,5rkl

Margariini 115g

Sokeria 115g

Kananmuna 2kpl

Maitosuklaata 55g

Sulata suklaa. Mittaa pehmeä margariini ja sokeri kulhoon, vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää 1 kananmuna kerrallaan ja vatkaa. Lisää lopuksit jauhot ja suklaa ja sekoita tasaiseksi. Laita muffini vuokiin ja paista 180·C n.15-20min.

Kuorrute:

Kuohukermaa 1dl

Suklaa tuorejuustoa 200g

Taloussuklaa 200g

Mitaa kerma kattilaan ja lisää paloiteltu suklaa ja anna sen sulaa kerman joukkoon. Anna jäähtyä. Laita tuorejuusto kulhoon ja lisää jäähtynyt suklaa seos ja vatkaa kunnolla. Jos kuitenkin lisäät liian aikaisin suklaan ni laita seos n.40min jääkaappiin ja vatkaa sen jälkeen kunnolla. (Seos jähmettyy jääkaapissa ja helpottaa vatkautumista) lopuksi pursota kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *